NOVER wielerspektakel

Naaldwijk

 

15 augustus 2023

Dames Profs Omnium dit jaar!

NOVER wielerspektakel 20 augustus 2024

In 2024 wordt op dinsdag 20 augustus voor de 73ste keer de Naaldwijkse Wielerronde georganiseerd.

We zullen in 2024 weer een mooi programma organiseren. We beginnen met de Nieuwelingen en daarna de Junioren/Amateurs, de Dikke Banden Race, de Regiorenners en de ploegentijdrit voor bedrijventeams. Maar de hoofdact is weer voor de  Elite vrouwen rensters. Zij zullen zich van hun beste kant laten zien gedurende het omnium.

Een prachtig evenement in Naaldwijk

Junioren & Nieuwelingen

De junioren en nieuwelingen hebben de toekomst. Hier laten de toekomstige Nederlandse vedettes zien uit welk hout ze gesneden zijn.

De Dikke Banden Race

Voor de allerkleinste ( 7 tot 12 jaar ) is er de Dikke Banden Race. Gewoon op je schoolfiets eens ervaren wat het is om wielrenner te zijn. Wie weet is het het begin van een glansrijke carrière! Of de start van een hele leuke hobby! 

In ieder geval heb je een leuke middag en ga je niet met lege handen naar huis. Kom gezellig meedoen. aanmelden op de dag zelf bij de inschrijvingsbalie. 

Regio renners 

De sterke Westlandse fietsliefhebbers gaan altijd voor de eeuwige roem. Aantrekkelijk om naar te kijken. De trots van wieler-liefhebbend Westland.

Ploegentijdrit

Voor de sponsoren/bedrijven teams is ook een mooie strijd in vorm van een ploegentijdrit.

Wie gaat zich dit jaar tot snelste bedrijf laten kronen?

Een mooie manier om te laten zien hoe sportief en dynamisch uw bedrijf is, met collega's langs de kant om aan te moedigen!

Omnium Dames profs

De echte vrouwen, bekend van Vuelta,Giro en de Tour! Wie wil ze nu niet zien schitteren? Bij het NOVER Wielerspektakel kan het in 3 aantrekkelijke onderdelen!

Goed doel: Leontienhuis

Herstellen van een eetstoornis is een gevecht. Je moet iets loslaten wat een deel van jezelf is geworden. Dat is doodeng. Bij het Leontienhuis hoef je niet alleen te vechten. De ervaringsdeskundigen zijn er voor jou en je naasten. Zij zijn het springlevende bewijs dat herstellen écht kan.

Een deel van de sponsoropbrengsten gaat dit jaar naar dit prachtige doel.


Ploegentijdrit

Het NOVER wielerspektakel organiseert dit jaar wederom een ploegentijdrit voor trimmers, recreanten en dames teams. Het belooft net als vorig jaar weer een mooi spektakel te worden. 

Mogelijk gemaakt door vrijwilligers

Vele renners die ook nationaal bekend zijn (geworden) hebben gestreden om de overwinning op dit parcours. Maar dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van vele vrijwilligers. Jarenlang zijn de vrijwilligers van het Wielercomité Naaldwijk actief geweest om het evenement tot een succes te maken.