Sponsoring

Dit jaar wordt voor de 71ste keer de Naaldwijkse Wielerronde georganiseerd, de oudste wielerronde in het Westland. De afgelopen jaren zijn wij met een enthousiaste organisatie erin geslaagd om het evenement breder op te zetten en er een waar wielerfeest van te maken voor jong en oud. Het organiseren van dit wielerspektakel kunnen wij niet zonder de steun van onze sponsoren. Heeft u interesse om sponsor te worden van dit evenement? Bekijk dan onze sponsor pakketten eens.

We zullen ook dit keer een spectaculair programma organiseren met junioren en nieuwelingen, de Rabobank Dikke Banden Race en de Trimmers. Met natuurlijk de beroepsrenners als hoofdact zoals u bij ons gewend bent. Zo hebben de afgelopen jaren onder andere Petacchi, Lars Boom, Sebastiaan Langeveld, Johnny Hoogerland, Nicky Terpstra,Laurens ten Dam en Dylan van Baarle in Naaldwijk meegereden.

Bekijk de pakketten

Indien u ons sponsort kunt u gratis aan deelnemen aan de ploegentijdrit (of laten deelnemen door medewerkers of bedrijfsrelaties). Het publiek en de organisatie genieten altijd van de strijdlust bij de deelnemers, kijk op de pagina Ploegentijdrit voor meer informatie en het reglement. Ook damesteams zijn natuurlijk van harte welkom en hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze ook fanatiek meestrijden om de wisselbokaal. Vanwege dit succes hebben wij besloten om dit onderdeel weer te prolongeren in dezelfde categorieën. 

Te weten:

  1. Dames
  2. Toerfietsers (bedrijventeams)
  3. Trimmers

Sponsor pakketten

voor ieder wat wils

Sponsor bedrag  € 100   € 250   € 500   € 750   € 1.000 
Vermelding in Hele Westland en programmaboekje          
Uitnodiging incl. consumptiebonnen (drank en buffet) naar rato sponsorbijdrage          
Bedrijfsvlag in/rondom feesttent n.v.t. n.v.t. 1 stuk 1 stuk 2 stuks
Uw logo op grote ledscherm langs parcours nabij finish. n.v.t. n.v.t.      
Uw logo plus reclame-uiting op led scherm langs parcours 100 m. voor finish. n.v.t.        
Spandoek boven het parcours in finish straat. n.v.t. n.v.t. n.v.t.    
Spandoek(en) aan het hek in finish straat n.v.t.. 1 stuk 2 stuks 3 stuks 4 stuks
Privé bar met krukken en catering in VIP-tent voor 5 pers. (Beperkt beschikbaar, voor details contact opnemen) n.v.t. n.v.t.      
Deelname ploegentijdrit bedrijfsteams          
Omroepen van bedrijfsnaam en plaatsnaam in sponsorblokken. Naar rato sponsorbedrag. n.v.t. niet bij profs gehele dag gehele dag gehele dag

Contact

Stichting Wielerevenement Naaldwijk

Vragen of aanmeldingen